Registrering

1992 startade ett av våra stora projekt i föreningen. Målsättning var att med hjälp av dator registrera våra kyrkböcker i Ådalen med omnejd. Som mest har det blivit födelse-, vigsel- och dödböcker men också en del andra register.
De flesta av dessa register har dessutom bränts in på en CD-skiva, Födda - Vigda - Döda i Ådalen, som säljs via SVAR i Ramsele. Den senaste versionen trycktes 1999.

Tyvärr har detta projekt avslutats av många orsaker.

En del av dessa register finns till försäljning i vår lokal och på vår försäljningssida.

I år, 2014, har vi gjort en uppstart av ett nytt stort arbete, Anleda. Det är ett projekt som ska användas sig av detta stora arbete som har gjorts och ta det till nästa nivå, ett online-verktyg för våra medlemmar där de kan söka efter sina anor.

Se mer under Anleda:s sida.