|

Hammars marknad 2023-06-17–18

Kom och besök oss på Hammars Marknad den 17-18 juni 2023.

Vi sitter där som vanligt och har med oss datorerna så att vi kan hjälpa dig med de frågor du har och kommer också att sälja DNA-handböcker och vår tidning Ådalingen.

Vi planerar också att ta med oss DNA-kit från familytreedna.com som du kan köpa, kom ihåg att du betalar oss 100kr för själva test-kitet som du annars måste köpa från USA med tullavgifter mm.
Utöver själva kitet måste du köpa det DNA-test du vill ha dvs Family Finder, Y-DNA eller mtDNA.
Du loggar in med det användarnamn och lösenord som står på test-kitet och registrerar dig med epost, namn mm. Sen väljer du det test du vill löpa. Det betalar du med kreditkort som då måste vara öppet för utlandsbetalning och betalning från Internet.
OBS! Det finns inget krav att man från början måste välja och betala för vilket test du vill ha utan det kan du beställa och betala för senare, tex när de har sina kampanjer vid olika amerikanska högtider.

Just nu, fram till och med 18:e juni har FamilytreeDNA en kampanj pga att det är farsdag i USA och då kostar Family Finder 59 USD, dvs 20 USD rabatt. Y-DNA (Y-37) är också nedsatt fram t.o.m 18/6 med 20 USD till 99 USD. Y-111 är nedsatt med 40 USD till 209 USD och BigY-700 är nedsatt med 50 USD till 399 USD.

Kom till oss i kaféet i huvudbyggnaden på Hammars Marknad så kan vi visa både Family Finder, Y-37 och BigY.

Läs mer på https://www.familytreedna.com/products/family-finder

 

Nytt för i år är att vi kommer att sitta på nedre våningen i huset, i kaféet.

Similar Posts